tiistai 11. huhtikuuta 2017

Kohteessa kaikki hyvin !

Tänään on mun ensimmäinen kokonainen päivä Palmassa. Eilinen meni kokonaan matkustaessa, su-ma välisenä yönä kotipihasta lähdettiin klo 1.30 ja täällä päässä kotiuduttiin klo 20. Kuulostaa rankemmalta mitä oli mutta munichin lentokenttä jossa oli siis vaihtolento oli hyvin mielyttävä joten sielä ei oikeastaan haitannut kökkiä, toisaalta ei siitä nyt ehkä voinnut nauttiakkaan :D Uni on kyllä maittanut tämän jälkeen !
Lentokentällä mua vastassa oli opettaja Elena, joka parhaansa mukaan auttaa käytännön asioissa. Elenan kanssa menimme koululle jossa selvitimme bussiyhteyksiä majapaikastani työpaikalle, joka sitten paljastuikin hieman haastavaksi. Työpaikkani ei ole keskustassa, vaan vähän  syrjäisellä turisti alueella jonne ajetaan isoa moottoritietä pitkin joten matkaa siis on jonkunverran.
Tänään sovimme työajoistani, olen töissä tiistaista lauantaihin klo 10-16. Salonki on kiinni maanantaisin joten tästä syystä olen lauantainakin töissä. Ja koska nyt on pääsiäinen niin on myös pääsiäisvapaat samalla tavalla kun Suomessa: perjantai ja maanantai. Ihan mukava juttu niin on pehmeä lasku tähän alkuun.
Sää on mitä makein ja siitä ei voi valittaa, eikä myöskään mun parhaasta host-emännästä joka on todella avulias ja mukava. Jostain syystä täällä kämpässä on todella kotoisa ja hyvä olla. Vaikkei meillä kasvakkaan takapihalla sitruunoita ;) Hän osaa myös hyvin englantia mikä on tosi kiva juttu ! Naapurusto on myös tosi mukavan ja siistin oloista !
Huomenna töihin pitäisikin selvitä sitten ihan itse, saa nähdä mitä siintä tulee. Liikkuminen ja työpaikka jännittää vielä, mutta uskon että tämän viikon jälkeen jo paljon helpompi mennä ja olla sen suhteen kun paikat,ihmiset ja käytännöt työpaikalla tulee tutuiksi !

1 kommentti: