torstai 18. toukokuuta 2017

Vika viikko startattu

Moi ! Täällä suunnalla kaikki edelleenkin hyvin, töissä kun vapaa-ajallakin! Töistä ei oikeesti mitään muuta mullistavaa kerrottavaa paitsi viime viikolla sain tehdä täällä ensimmäisen jalkahoitoni. Eli täysin samana päivät pysyneet, manikyyrejä manikyyrien perään. Tämän viikon tiistaina olin ruokataukoon asti pomoni vaimon liikkeessä joka on lähellä pomoni liikettä. Pomon vaimo on siis kosmetologi ja hänellä on oma tila partukampaamon yhteydessä olevassa yläkerrassa. Oli mielenkiintoista nähdä nyt ensimmäinen kasvohoito täällä ! Kyseessä oli tälläinen spesifimpi c-vitamiini hoito frekun (high frequency laite) kanssa. Toimintatavat hyvin samanlaiset ja eihän se fakta maan mukaan muutu, tuotteet ja laitteet toimii samalla tavalla kun suomessakin. Pikkuseikoissa lähinnä eroavaisuuksia. Ihmettelin kun frekkua käytettiin ilman sitä paperia päällä😳 Hoitopää oli suoraan iholla ja kauhean kovalla oli myös tehot, rätinä vaan kuului.
Kasvohoidon jälkeen oli vuorossa kaksi jalkahoitoa ja hei nyt käytettiin jopa hanskoja !! Sekä jalkoja ei lilluteltu koko hoidon ajan kylvyssä kaikessa liassa, vaan kuten suomessa kerran laitetaan kylpyyn ja kerran otetaan ulos. Nyt myös kylpyveden sekaan laitettiin teepuu öljyä eikä kampaamopuolen shampoota 😄

Tosiaan vika viikko lähtenyt käyntiin mukavasti, viimesiä vapaapäiviä vietettiin työporukan kanssa ja maanantaina tehtiin retki Alcudiaan. Tosi makee paikka ja loistava lomakohde jonne itse varmaan suuntaisin jos tänne päin lähtisin matkustelemaan ! Alcudia sijaitsee mallorcan pohjois-osassa eli ihan toisessa päässä rannikolla, noin tunnin ajomatkan päässä Palmasta !

Töissä, taustalla näkyy kosmetologi huone

Etupala tapas lautanen

Lauantai illan dinneri työporukan kanssa

Sunnuntai päivän löhöilyä Illetas biitsillä

Alcudia maisemia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti